onsdag den 24. marts 2010

.. marts måned…

har budt på en skøn skøn strikkefestival med nye dejlige venner som den absolutte hovedgevinst..

Billede145

En hoved-dør er blevet indviet i Søb’ med flag og taler og det hele..bl. a. besynderlige mælke-drinks, som til gengæld smagte både himmelsk og efter mere ;O)

Min fars 75 års fødselsdag er blevet fejretfødselsdagsmiddag af familie, venner og naboer…………. og det med en gourmet-middag – kreeret af en af fremtidens unge kokke som har styr på både smag og udseende.. og så er han endda “kun” kokkeelev endnu.. Personlig glæder jeg mig til de fremtidige familie-tam-tam’er (lige i farten vil jeg hurtigt nævne en konfirmation, fødselsdage og lign..)  hvor jeg så satser på at den unge mand kræser for os…

Marts måned er også måneden hvor sygedagpengene  blev lukket.. med en klage til følge selvfølgelig ... og så er jeg også blevet fortalt på en rigtig modbydelig måde at: “ja jeg kan se din mand har arbejde,  og så kan du jo ikke få kontanthjælp”…  der kom første sammenbrud… Dagen efter fik jeg skåret ud i tykt tykt pap at:      “ved du hvad?             kommunen____ er____ fuldstændig___ ligeglad_____ med____ dig” .. bemærk hvor der smages på hvert ord.. Der kom andet sammenbrud – aldrig har jeg følt mig SÅ meget ydmyget og nedgjort…Trist nok er det  en sagsbehandler i min fagforening, som siger sådan.. og det ved jeg ikke hvordan jeg skal tackle..

Siden har jeg følt mig som disse krukker:

IMG_5656   totalt tom …

IMG_5663 

 

 

 

eller som dette græskar :

udbrændt og lige til at smide ud….

Uden varsel var der igen igår aftes besked i e-boks om et beløb som tilgår den konto, som sagtens kan konsumere meget større beløb – så lyspunkter er der da..           

IMG_5659

og nu er det forår og de små fine erantisser pibler op ad jorden alle vegne... bemærk den enkelte Dorothealilje…

Og for at dyrke mit gen for overtro har jeg købt mig 247z

et troldkors på Ærø museum – det kan også købes her – korset er et halssmykke fra  bl.a vikingetiden og ifølge overtroen er man  beskyttet mod onde magter når man bærer dette smykke…  det kan man vælge at tro på.. eller ikke..

Og marts måned ikke en gang til ende endnu…   uha da..

Vivi

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Fy for pokker for en behandling, både her og der. Det er da lige til at få ondt i maven af. Jeg vil da virkelig håbe, at de ændrer holdning, så du ogå får en indtægt. Om ikke andet, må de da give dig en pension at leve af. Naturligvis den højeste, så der er til kvalitetsprodukter til fritidsfornøjelserne.

Sonnie sagde ...

Det er godt nok noget af en måned du har haft, kan godt følge dig mht. det offentlige system, det er bare så for dårligt, at der ikke findes ord for det. - men nu er det snart forår og tiden nærer sig til at vi kan komme til Ærø.

Jeg kan hilse og sige, at vi er nogle stykker der glæder os, som bare... til vi skal til Ærø.

Knus og tanker til dig Vivi

Vivi Aggergaard sagde ...

Lene.. Ja, det er ikke så specielt festligt så det gør noget.. og ondt i maven og alle andre steder er der da osse så rigeligt af...

Sonnie... og vi glæder os osse til at I kommer til hygge og strik og det hele....

Tak til jer begge...
Knus

Ann sagde ...

Kæreste Vivi,
Tænk dig - jeg har også fået en dejlig veninde her i marts ;-)
Med hensyn til kommuner, andre sagsbehandlere, dagpenge og kontanthjælp: Det er det ondeste onde system, eller rettere forvaltning af et system, vi har, men se dig omkring; Vi er mange, der har været der, hvor du er nu, og vi har overlevet og er kommet godt videre.
Det kommer du også.
Fat mod og tro på, at ondskaben ikke vil sejre i længden, men det vil du!!
Bevar kampånden!
Knus fra veninden i nord

Vivi Aggergaard sagde ...

Kæreste Ann... du har så evig ret... mange har været der.. og klaret den.. men der kommer da godt nok nogen ridser, rynker og skrammer på både krop og sjæl og sind...
og denne her "fest" er en af dem som jeg kunne have undværet.. det er helt sikkert...
Tak min søde veninde for ordene..
knus