lørdag den 27. marts 2010

.. et skib.. en husbåd.. en gammel bil.. og lidt strik…

Ivan og jeg spiste morgenmad på “restaurant Vesterstrand” igår morges, mens vi ventede på at Netto skulle åbne.. og vi så færgen komme og sejle igen..

IMG_5670 IMG_5674

Og husbåden Mary ligger igen i Ærøkøbing Havn.. med flag på og det hele…

IMG_5675 Om hun får lov at blive liggende har jeg ikke nogen viden om.. men der har været megen polemik omkring den båd, det er helt sikkert..

IMG_5676Og når vi nu er på de kanter… altså havnen…. så viste byen sig fra endnu en smuk side.. Kærlighedsstien ligger der imellem vandet og husene… en fin lille sti med kik ind i haverne og et vandkig også.. og så er det fint at ha’ en at holde i hånd med…

Hvis du vil vide mere om vores smukke ø kan du klikke her .. så kommer du til Ærø-guiden.. den er fra 2009… jeg har skrevet til dem og sagt at jeg synes det er for galt at det ikke er 2010 udgaven turister og andet godtfolk kan downloade og bladre i… jeg har fået svar tilbage at det har jeg da ret i… men det er noget med at Turistbureauet skal frigive ???? 2010 udgaven… Hallo.. vi ER i 2010… og påsken er lige på trapperne..  så øh…tjep tjep…..

Igår mens jeg var til kaffe ved naboen kom en anden nabo fra længere op ad gaden .. han ville vise Ivan sin Land Rover.. 

IMG_5678

Den er fra 1951 – startede efter at have stået stille siden 80’erne.. måske ikke specielt køn, men sjælden er den .. og motoren går rigtig godt.. førerhuset menes at være fra en Minor af en slags..  det var et sjovt kig …

Af mine strikkepinde er der kommet Baktus nr. 2.. IMG_5683

Det er Zauberball strømpegarn – ikke specielt godt at strikke med… men flot nok.. og så en tynd uld fra Mette..

Og så er disse nøgler blevet spolet..IMG_5685

Silkegarn og købt i en god handel ….

IMG_5686

og nu er der så disse spoler…er de lige til at smide ud..?.. eller….kan du bruge dem… så må du få dem.. sender dem gerne, men portoen må du betale..  først til mølle…

Ja, det var vist det ..

Vivi

7 kommentarer:

Lene sagde ...

Det er da en fin bil. Måske ikke den, man skal lave unoder i, da den er let genkendelig..... Hold da op, sikke en masse garn og fine farver, du har givet en tur i karusellen. Hvad skal du lave af det?

Vivi Aggergaard sagde ...

Ja, det er da en fin bil... og nu laver ejeren nok heller ikke så mange unoder så det gør noget.. men genkendelig ja.. det må man sige.. den skal vistnok males.. forstå det hvem der kan !!! ;O)

Garnet.. ja, noget af det skal indgå i en vis ehm... "blomsterbluse"...
og ellers finder man jo nok på noget, mon ikk !!!

Go' weekend til dig..

Bente T sagde ...

Sikke en bil! Den er da ret sjov, sådan at være sat sammen af to forskellige biler.
Det er dejligt at se din Baktus færdig, var det ikke den jeg så medens du var i starten af den og du var lidt i tvivl om den nu blev god nok. Rigtig fin synes jeg den er blevet.

Bente T sagde ...

Hov forresten, de spoler kan de ikke bruges på et krydsnøgleapparat?
Eller er de for tynde?

Vivi Aggergaard sagde ...

Jo Bente.. det var den jeg strikkede på henne i Svendborg... og den er da blevet lækker.. men det der Zauberball.. ja, jeg ved ikke hvad jeg skal sige.. det er lækkert og flot.. og noget shit at strikke med.. og så må andre jo godt ha' en anden mening.. ..
Prøver lige med de spoler på et krydsnøgleapparat... så skal du få det det at vide...
knus

Ann sagde ...

Det er da blevet en fin baktus. Jeg er jo heller ikke så vild med det der Zauberball, men det er jo mere på grund af farveforløbene.
Hvis du ikke har fået afsat spolerne endnu - og de kan sidde på et krydsnøgleapparat - så melder jeg mig som aftager.

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Bente og Ann.. skal nok lige prøve det med de spoler - om de passer på krydsnøgleapparatet...besked følger. knus i alle retninger...