onsdag den 30. september 2009

.. lidt sker der da….

Billede094n

Ugens første dag bød på dette smukke syn.. et skiw på vej ind i havnen i Ærøskøbing…

IMG_5011

I køleskabet står der nogle fine blommer fra Dunkær og hygger sig med rørsukker, kanel og vodka.. det er jule”snapsen” som skal glæde ganen til jul… ved siden af står der saltede citroner/lemon’s og nogle råsyltede agurker.. mumse-mums..

IMG_5013 IMG_5014

Idag er der blevet kogt Æblechutney.. til venstre kan du se ingredienserne (har da glemt farinen på billedet) og til højre ses de fyldte glas.. blomsten er bare fis..æblet er ægte.. opskriften er fra nettet og glassene er en del af en “glas-donation” fra Dunkær… jeps, der er nogen som er super-heldige.. :O)  I weekenden er der strikkefestival ved Webstrikkerne .. denne gang i Svendborg, så det er jo bare at tage færgen og så trille afsted med Rulle-Marie ..

IMG_5017

Inspireret af Mette er der også blevet strikket en rosenkrans her… og blusen er lige netop færdig, skyllet og tør.. så nu er jeg SÅ klar til at strikke.. THE WHOLE WEEKEND…nå, ja tandbørsten skal da osse lige med…

Vivi

4 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Altså hvor du kan..
Jeg syntes godt nok du, får sylttet maget..
Jeg er gået i stå, men i morgen...

May Anna sagde ...

Hold da op, hvor er du produktiv. Blusen er meget smuk, jeg er helt vild med de farver.

Lene sagde ...

Det er en meget flot bluse, du der har fået produceret. Den bliver vel luftet i Svendborg? Man vil jo gerne se den på....... Vi ses lige pludselig.

Vivi Aggergaard sagde ...

Ja, Mette.. det er jo dejligt at nyde resultaterne bagefter.. du skal nok komme igang igen.. der er jo også ting til efterårspynten som skal hentes, ikk !!
Tak Manna.. farverne er flotte... men jeg synes ikke at mit kamera rigtig fanger farverne... virkeligheden ser meget flottere ud...
Lene... ja, den er klar til at blive luftet i Svendborg.. glæder mig til vi ses...