søndag den 4. oktober 2009

Webstrik’s strikke-festival i Svendborg 2009

IMG_5019 IMG_5050

En af årets dejlige & længe ventede begivenheder løb af stablen her i weekenden.. Webstrikkernes strikkefestival var som de forrige år: skøn og totalt pragtfuld. Forestil dig 100+ skønne kvinder + en mand (jo, han strikker også –  jeg har selv set det) som snakker strik, strik og atter strik. Og så er det krydret med skøn mad – en masse grin og gensynsglæde og “”ih’er og næ’er”” og “”hvor er dit strik flot”” og “”hvordan har du strikket det?”” og “”hvor har du købt det garn?””.. 

IMG_5049IMG_5048

Der findes stadig personer som tror at det at strikke er noget fortidigt noget.. de skulle bare vide…!! Vi fik også det mest underholdende foredrag, jeg har hørt på længe af vores allesammens Ruth.. hun fortalte om hvad strik kan føre til og det var godt nok spændende… nogen burde lave en tv-udsendelse med og om hende..    Flere webstrikkere – både de med en butik og de private fristede med smukke spinde-fibre og garner – nogle håndspundne og nogle håndfarvede og også alle de andre slags garn....Opskrifter til både små og store fra de dygtige designere var der også…og der var strikkede strømper i alskens farver til salg… det er sq da lige til at blive glad af at se på, ikk !!

IMG_5045IMG_5046

… Et besøg på Hjelholt Uldspinderi kunne man også komme på hvis lysten var der.. det var meget interessant at se og høre om..Billeder kan ses her

Tak til webstrikkerne for en super-skøn weekend som bød på det hele… nå ja.. mere tid til at strikke .. og flere penge til garn kunne man vel altid bruge….

Hvad der kom med hjem?.. jeg vil sige det sådan, at materialerne til de “mørke vinteraftner” ER i hus..

Vivi

8 kommentarer:

Stubbetufsa sagde ...

Å, der skulle jeg ha vært med dere! Det hørtes flott ut!
Ha en fin uke!

Vivi Aggergaard sagde ...

Ja, det skulle du da.. det var rigtig rigtig .. rigtig godt... Tak og ha du osse en skøn uge !

Mette Lykke sagde ...

Det lyder som om du har haft en skøn weekend...
Vi ses på lørdag, så vil jeg høre meget mere..

Lavendel sagde ...

Oooh, det ser fristende ud, da!

Vivi Aggergaard sagde ...

Ja, Mette.. skøn skøn weekend.. glæææææder os til på lørdag... så kan vi allesammen få dejlige knus...

Og Lone... synd du ikke var med... og fristende var det jo... uha da... håber du nyder det franske...
knus

Pia sagde ...

Ja det VAR nemlig rigtig hyggeligt Vivi og dejligt at møde dig :-)Sådan en weekend kan jeg leve på hele vinteren og glæder mig allerede til næste år!

Kh Pia

Vivi Aggergaard sagde ...

Også skønt at møde dig Pia.. ligesom du kan jeg også leve på oplevelserne hele vinteren... og allerede nu begynder jeg at glæde mig til næste år... der skal samles mange 20,- kr til næste års garnindkøb... så udgiften ikke kommer på en gang... synes selv det er ret smart...på den måde mærker jeg ikke at der faktisk bliver købt en del garn og andet...

Anonym sagde ...

Ja, tak for sidst.
Det er bare en dejlig weekend...

En god ide med opsparing - det kan hurtigt gøre et grundigt indhug i kassen, når man også vil til Kolding til garnudsalg i slutningen af oktober.
:-) Ellen