onsdag den 12. oktober 2011

Strikkefestivaller–Fanø og i Webstrik

Tiden er rendt fra mig endnu en gang – og det er der vist ikke noget nyt i   ..tsk tsk.     det er tid for strikkefestivaller og årets første (for mig, altså) var den på Fanø..     5 strikkepiger i sy-kreds syd var afsted på tur – lejlighed i Danland som var bestilt for mere end 1 år siden – strik i lange baner over hele øen – mange butikker i alt for små lokaler (forsamlingshuset og skolen m.m.)

DSC00948-1

I Christel Seyfarths egen butik fik jeg klemt mig ind til denne jakke, som blev prøvet og fundet ok på mig… Fie’s Strik hjemme på Ærø tager den så hjem til mig.. (kittet er allerede leveret – lige ved døren ovenikøbet – og det ER altså lækkert – Fie vil også hellere end gerne levere de bøger mv som jeg ikke nåede at få med hjem fra Fanø – ren win win)

Tidligt søndag morgen var Mette og jeg nede ved stranden hvor vi så solen stå op – på vejen derned så vi såmænd bilen fra Fie’s strik – det var hundene som skulle luftes – vi ø-folk kan vist godt li’ naturen ;O) DSC00955

Der var en del der futtede rundt der nede på stranden. Her ses Mette i strandstadsen

Webstrikkernes festival var i Hobro – på Hotel Amerika. DSB stod for min transport og det helt uden problemer ej heller de nok så berygtede forsinkelser. På stationen i Hobro var vi så 4 stk webstrikkere som blev afhentet af Mona som kørte os ud til hotellet – super service, tak Mona – og så kom folk ellers i en lind strøm. Hotellets reception blev snart besat af strikkende kvinder og det var skønt at møde kendte fjæs og lære nye søde piger at kende. Dog savnede vi temmelig mange webstrikkere – håber de er med til næste år igen. Der blev handlet fra de garnbutikker som var der og der kom lækkerier med hjem. Lørdagen for mig gik med by-tur til både galleri, nyopstået bryggeri og gåtur i bymidten.

Turen var med disse 3 skønne quinder DSC01030- på bryggeriet var der denne fine plakat

DSC01053

Vi var heldige at komme på “hjemmebesøg” hvor vi blev trakteret med denne weekends rigtig go’e kop kaffe.. hotelkaffen var mindre god, læs: den smagte som om den havde stået hele dagen, hvad den ikke havde, blev vi oplyst om – ihvertfald er der store muligheder for forbedringer på den kant – maden og alt det andet var velsmagende og lækkert.

Om aftenen havde vi allesammen pakkespil – hurtigt og yderst hektisk  pyh ha – der kom helt nye sider frem på folk –min “gevinst” blev 2 pakker -  et par nøgler garn blev givet væk og andet garn fik jeg byttet til et lækkert nøgle sokkegarn. Med hjem kom også nogle af Ruth’s fine opskrifter + andre opskrifter… Hjemturen gik  behageligt og yderst comfortabelt – I Odense var der et kendt fjæs på perronen – tilfældigvis kører han også toget – endda det der skulle fragte mig videre så jeg fik lov til at sidde helt ude foran i toget – det var noget af en oplevelse – Ivan hentede mig på en station på midtfyn og der var stor gensynsglæde med både togføreren og migsæl, sagde hunden.

Det var godt nok noget af en weekend…

Vivi – som så nu er totalt flad hele ugen efter :O(

1 kommentar:

Fynpige sagde ...

Dejligt hvor du forstår at strikkehygge rundt i landet :o) Super hyggelig butik hende Fie har derovre *smil*