onsdag den 26. oktober 2011

Camping i grænselandet

Vi er gået hen og blevet campister og i uge 42 camperede vi flere dage på en camping plads lige ved siden af den tyske grænse – selvom den jo ikke er der

 2011-10-18 18.12.15

og nu hvor vi var på de kanter ville vi gerne se både

Dybbøl Mølle og Gråsten Slot du kan se flere billeder på webshoten ved at finde linkene ude i højre side af skærmen

2011-10-19 17.04.39     2011-10-22 11.57.39

– og ligesom alle andre duttede vi også en tur til Tyskland for at handle lidt.. men hold da op.. man skulle næsten tro at Danmark var gået tør for alting.. der blev flået og revet ned fra hylderne af febrilske kunder med vilde øjne.. det var noget af en oplevelse at se folk fra den side… egentlig ikke særlig flatterende.. Dele af Flensborg fik vi også kigget en smule på.. den må kigges nærmere efter en anden gang..

Vi er som nævnt blevet campister – og vi er nu ved at indrette vognen som vi vil have den .. det rullende hjem skal jo også kunne bruges når kroppen forlanger at få hvile på en øv-dag og når der skal hygges på alle måder ;O) .. men det er sq godt og vi er glade for vognen.

Vivi – som godt kunne li’ at vide hvor mange strikkere som sidder derude i camping-vognene rundt omkring ??

2 kommentarer:

Fynpige sagde ...

Camping, vores overnatnings campingsvogn står i Søby. (hos papfar) Den er vind og skæv, men ok når det er varmt i vejret og man er på din dejlige Ø !! hi hi

Vivi Aggergaard sagde ...

Ja, det er fint at ha "et hus" hvor man har brug for det .. at den er vind og skæv betyder mindre..bare der bliver hygget igennem.. og især da her på Ærø ;O) hehe..