tirsdag den 18. maj 2010

Gratulerer Norge med dagen igår ….

24622272

I år har vi ikke set optog og reportager fra alle dele af det norske lange land.. en af os var på arbejde og den anden af os var på tur til de midt-sjællandske  varmtvands-bassiner   ;O) .. og .. nå ja.. vi har faktisk heller ingen norske kanaler på den ellers udmærkede Canal Digital.. ja, ikke ud over en gospel kanal og så vistnok noget kristent tv som jeg ikke har sat mig ind i hvad er…

Så selvom vi ligesom “ikke har været med” i år  er gratulationerne lige velmente… og vi har fejret dagen “ligesom vi plejer” nemlig ved at flage..

Vivi

4 kommentarer:

Wenche sagde ...

Takk for bilde i går :-), er blitt en flott tradisjon det. Arve spør alltid om det er kommet hilsen fra danskene :o)........

gjorde et forsøk på å sende et bilde tilbake, men det gikk ikke :-(

Vivi Aggergaard sagde ...

Ja, en fin tradition er det blevet.. vi håber en dag at "være der selv" - Ivan har været til 17 maj men jeg har ikke... og det ville være en stor oplevelse..

Sikke et fint billede af den lille mand... ja, lille er han jo snart ikke mere.. en fin gut han...
knus Vivi

Kari Aspenes sagde ...

Det norske flagg er like vakkert uansett hvor det vaier!

Nordmenn har aldri et større hjerte enn på 17. mai. Da omfavner vi alle som kommer i vår nærhet. Dere er hjertlig velkommen!

Vivi Aggergaard sagde ...

Næ, det er helt sikkert sandt... Kari.. det med det store hjerte...
og det ville være skønt "at være der selv"... og tak for det.... det er ikke umuligt at vi kommer... det blev ikke 17 maj iår... men måske næste gang... who knows ;O)
Vivi