fredag den 12. juni 2009

Salte citroner – nu må det prøves..

IMG_4662

3 økologiske citroner – de er faktisk købt til hyldeblomst-drikken.. men det regner jo selvfølgelig lige netop i disse dage hvor man godt kunne indsamle hyldeblomster… men for at citronerne ikke skal blive “triste i mælet” så bliver de saltet og kan så indgå som smagselement til sommerens påhit udi kogekunsten – nu skal vi bare lige vente mindst 2 uger før vi kan finde ud af om det er et hit eller noget shit…..Netto sælger økologiske citroner i 3 stk’s pakninger og det til en rimelig pris…og opskriften kommer fra bogen Slank – på den fede måde … og det er absolut en bog som er værd at eje..IMG_4660 Mette Lykke spørger hvordan bruge citronerne? Opskriften fra bogen fortæller lidt om dette..

P.S. UPDATE: Disse citroner smager fuldstændig himmelsk og helt fantastisk ... fx er de supergode til at give en ret et pift af noget frisk og anderledes... en hel skive citron eller 2 bliver hakket og spist til og på min mad... det ER altså godt... og der kan hurtigt gå synk i mit glas, så nu skal der sættes en større mængde citroner til saltning...

Vivi

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

hej Vivi! bare en lille hilsen fra mig, jeg læser trofast med men er ikke så dygtig til at skrive.
kh.fra Island
Frida

Lene sagde ...

Det er da helt utroligt, så husmoderlig du er for øjeblikket ;-)
KH
Lene

Vivi Aggergaard sagde ...

Tak Frida.. du er altid velkommen.. både med og uden ord...

Og Lene... ja jeg ved ikke hvad der går af mig.. men det er vældig hyggeligt sådan at lege den lille husmoder.. dog er jeg ikke nået til at stryge uge-avisen endnu..

Mette Lykke sagde ...

Hvordan spise de salte citroner. De ser meget dekorative ud..

Du har godt gang i husgerningen fortiden.. Øver du dig i at blive husmor på Ærø.

Vivi Aggergaard sagde ...

Jeps...