søndag den 11. maj 2008

Fredag - vi henter en Morris Minor

Mens anemonerne var på sit højeste kørte vi en dag nordpå til Ordrup.. for at se på en lille bil til mig... vi havde af omveje fået nys om at den var til salg.. Prøveturen i det Ordrupske område gik fint... og vi tog samtidig dette billede.. både af anemoner og bilen.. Fredag fik vi så hentet vidunderet - og nu var den udstyret med tagbagage-bærer - den var blevet fint vasket og støvsuget indeni... Bilen.. ja det er en Morris Minor 1000 fra 1971.. og er altså en veteran-bil.. komforten i sådan en bil er ikke den største - lakken har været ny engang - og der er sådanne små ... ja livstils-skrammer som man jo får når dåbsattesten ikke er fra det sidste 10 år.. Men lyden.. den er rigtig.. helt rigtig... Motoren er en sejtrækker... og den er udstyret med hele 4 velfungerende gear.. lyset virker - og bremserne virker... og håndsvinget og advarselstrekanten er også at finde blandt de effekter som fulgte med.. Så jeg er lykkelig for min lille bil... den kommer til at køre mest henne på Ærø og bliver dermed en ø-bil - Tusind tak for handlen..

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

ååhh, hvor er den skön! jeg er svag for de der gamle skönheder. min mand har for nogle år siden renoveret, fra bunden af, en Jaguar XJ6 1978 til mig, og den blev lakeret lysende röd. den var bare så super den bil. men ak, grundet midlertidige finansmæssige årsager måtte jeg sælge den efter en tid. jeg skal helt sikkert have en lignende en anden gang.
kh.fra Island
Frida

Wenche sagde ...

WOW, sier Arve.....Han vet at Ivan er flink med biler......

Bambi72 sagde ...

Stort tillykke med din nye vogn :-)

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej med jer... og tak for de dejlige kommentarer.. Frida.. der er nok en bil til jer når I skal have en igen..
Wenche og Arve.. Ivan er hyret som overchefmekaniker med ret,pligt og lyst til at få dytten til at køre hvis den går i uorden..
Tak for det Bambi72.. måske du ser den en dag henne på øen.. så giv lyd..
Kh Vivi

Lene sagde ...

Jamen dog. Tillykke med dytten. Det skal nok blive sjovt - på Ærø.....

widowmaker sagde ...

Tillykke med bilen og velkommen i klubben af veteranejere.

Jeg er selv den lykkelige ejer af en 67 Minor: www.jbholm.dk