mandag den 8. marts 2010

Gavstriks årsmøde 2010

Henne i Svendborg – ved Gavstrikkernes årsmøde på vandrerhjemmet – blev Årets Gavstrikker valgt og det blev DK4’s Frantz Howitz. Han kan ikke strikke, til gengæld har han “strikket” programmerne om fx. Vivian Høxbro, Marianne Isager, Christel Seyfarth og Kaffe Fasset sammen.

IMG_5618

Frantz fik blomster + et års medlemsskab af Gavstrik og vist osse en bog…. om strik selvsagt.

Årsmødet indeholdt udover særdeles lækker forplejning fra vandrerhjemmets køkken også bl.a. besøg på Fattiggården. Der var så meget spændende at se og høre om at vi var 2 som uheldigvis kom “for sent” til en stol i det lille bitte foredragsslokale..

IMG_5594

så vi valgte at kigge “på egen hånd” før vi forlod stedet i god ro og orden.. Og istedet for et helt sikkert interessant foredrag studerede vi da så bare lidt fra de andre rum…. 

IMG_5590

IMG_5595

Og så blev der selvfølgelig strikket – både ved foredragene, årsmødet, i alle kroge og såmænd også mellem retterne under festmiddagen lørdag aften.. der er ikke noget med at spilde tiden her.. og inspirationer kom der med hjem i så rigelig mængde.. + nye dejlige venner… Det var en supergod og meeeget inspirerende weekend..

Vivi

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Puha, lige da jeg så ordet "fattiggård" blev jeg helt nervøs, men heldigvis klarede du frisag. Godt at høre, at I havde en dejlig weekend.

Vivi Aggergaard sagde ...

Ja, vi røg ikke på fattiggården i denne omgang.. stedet blev lukket i 1974.. det år jeg blev konfirmeret... men 74'... så længe siden er det jo faktisk heller ikke.. det giver/gav stof til eftertanke....
Weekenden... den var totalt skøn....
knus