søndag den 21. februar 2010

.. og tiden siden sidst er gået med…

Billede137

Ringsted i torsdags.. sne sne sne og atter sne..

Tid i  smerteklinik og et kig i en garnbix & genbrugsbutikker – dog uden at finde de helt store guldklumper..  men et par mini-dåser Kusmi-te måtte der med fra en spændende kaffe-te-altmuligtlækkert shop.

Billede138 Slagelse i fredags.. snefnug i størrelse xxxl.. smukt, glat og vådt.. med hjem kom der perler, snor og låsetøjer m.m.

IMG_5543

Dunkær – marken med Ivans snart nedsmeltede ski-spor.. Solen arbejder på at genoprette den gode stemning igen.. for den ved vist godt at vi er vældig trætte af sne og kulde og glatte veje.. Her på Ærø.. og sikkert mange andre steder… er vejene  blevet skrabet og skubbet til gange eller kanaler.. med kanter på både halve og hele metre.. og det er sq ikke helt ufarligt at gå tur der, for man kan ikke komme væk hvis der nu kommer en bilist som ikke ser de gående..

IMG_5544

Julestjernen fra svigerfar står stor og flot og pralende endnu..   sært.. for den står ovenover en radiator..

IMG_5546Disse 2 Pangasius filetter skal indgå i aftensmåltidet idag..der er dinér transportable når Ivan kører bus om aftenen..

IMG_5548 IMG_5549 IMG_5550

Disse vanter er blevet færdige – det er 2 tråde Noro Kureyon Sock Yarn.. de er lidt tykkere end vanterne nævnt i et tidligere indlæg.. Og rokken er kommet igang.. til februar måneds projekt i Spindeforeningen – et lækkert halstørklæde i noget entrelac .. men det tager sin tid for mig.. for jeg kan ikke sidde ret længe.. derfor bliver spindingen hele tiden afbrudt.. og brændeovnen skal fodres.. den er SÅ god og udsender den skønneste varme… 

IMG_5551I vindueskarmen er den sikkert allersidste lille mini orkideblomst i fuld gang med at fryde øjet.. den helt almindelige Phalenopsis i mini-format stod rigtig længe og legede  møgkedelig orkide – pludselig voksede der 4 lange grene ud i hver sin retning og de grene har været tæt besat af disse små skønheder siden november måned.. det har været en fryd for øjet… men nu må den nok snart ha en pause…

Det var lige lidt her fra et solbeskinnet Ærø

Vivi

6 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Sike et dejligt indlæg, bliver helt i godt humør - ville ønske, det var mig, der kunne spinde, jeg har skam en rok...

Mette Lykke sagde ...

Godt at vide du er hjemme igen, og hvis der er muligt kommer jeg en tur i ugen der kommer..

Vivi Aggergaard sagde ...

Lone.. tak skal du ha'..
Har du prøvet at lære at spinde..?.. det er usædvanlig vanedannende skal jeg hilse og sige...;O)
Hvad er din rok for en?...

Jeps, Mette. jeg er hjemme igen.. og det ER altså godt... det vil være skønt hvis du kommer.... hvis vejr og det hele vil det, altså... dejlig gulerød at ha' til næste uge..;O)

knus knus

Ann sagde ...

Åh, som du dog kan skrive, Vivi!

Silkemor sagde ...

Dejligt at komme forbi din blog:-)
Og dejligt at se at der stadig er gang i rokken.
Kh Kirsten

Vivi Aggergaard sagde ...

Tak Ann.. rødme rødme..

Kirsten.. du er altid velkommen til at komme forbi min blog...
Ja, rokken kører lige nu... det er så hyggeligt...
Har fundet ud af at sidde i godstolen med ryggen "klodset" op ... så går det bedre...
Vivi