fredag den 26. februar 2010

… nu er der spundet lidt….

IMG_5552

Spindeforeningens SAL/KAL i februar måned.. spind dit garn og strik det.. og jeg spinder.. “siddende” i godstolen.. tidligere tiders mararathon-spinding både nat og dag er nu en saga blot… og det er der blevet bandet temmeligt meget over.. men som tingene står til nu, kan jeg ikke sidde “på en pind af en stol” – men at spinde sidde-godt-klodset-op-i ryggen-halvt-liggende-agtigt, så går det det nogenlunde, men det nærmer sig jo på ingen måde hvad jeg kunne engang… Nå, nok om det…  IMG_5554

Det her er hvad der er kommet ud af anstrengelserne.. den ene med bambusfibre, skønne, skønne og farvet af Karin – og den anden er  BFL fibre farvet af Birthe i Garngalleriet… så fik jeg også lige nævnt mine 2 “lækrefibrepushere” … 

IMG_5555

Bundtet, som det blev til.. der er lige lidt brun uld som sad på en spole med i osse..  bundtet er vist meget godt i balance …..

IMG_5557

Garnet er superblødt og skal nu bare strikkes til en Riple.. der er 153 gram…

Nu kunne jeg jo godt have startet projektet lidt før.. det kunne jeg.. men sådan blev det ikke.. men halvdelen af spindeforeningens SAL/KAL er da nået inden februars udgang… og det er vel osse i orden..

Go’ weekend derude…

Vivi

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

mums, hvor lækkert! bliver spændende at se det færdige produkt. og lækre handsker du har lavet.
kh.fra Island
Frida

Fynpige sagde ...

Hejsa ! herlige foto fra Ringsted i vinterlandskab (min mand er født der) Og elsker også bare orkideer, de står længe og ser møg kedelige ud....så begynder man at true dem med "at hvis de ikke snart, så" !! SÅ bliver de pludselig så smukke !

Merete sagde ...

Sikke noget lækkert garn du har fået lavet. Sikke nogen smukke farver.
Merete

Vivi Aggergaard sagde ...

1000 tak Frida og Merete.. garnet er.. når jeg selv skal sige det ... ret lækkert.. men det er jo også let når fibrene er mere end lækre.. så er det jo ingen sag... !!!

Ringsted fotoet er endda snuppet med mobilos.. og tak for de søde ord...
Orkideer er ganske rigtigt nogen sære størrelser.. fra kedelige til skønheder... tænk om vi også kunne gøre sådan...

Vivi

Unknown sagde ...

Nøj, hvor er dit garn bare blevet SUPERFEDT Vivi!!!!!!!!!!!! Det ser rasende godt ud at blande de 2 farveholdninger!!!! Håber at få det at se engang - og dejligt at høre, at du trods alt stadig kan sidde ved rokken - det ville da være frygteligt at skulle undvære spinderiet helt!! Rigtig go weekend.

Mette Lykke sagde ...

Du er verdens sødeste spindepige.