onsdag den 23. september 2009

.. Lækre nyopgravede kartofler..

IMG_5000 Aftensmaden idag: Rigtig fine kartofler fra Dunkær, så nyopgravede at de endnu ikke har opdaget at de er kommet op af jorden.. de fik rapsolien fra Ærø, citrontimian og rosmarin fra haven over sig og så ind i ovnen… Dertil remoulade rørt med youghurt (youghurten er ikke lokalt fremstillet, man kan ikke vinde hver gang, vel !!)..

Sundt.. det ved jeg ikke.. til gengæld smagte kartoflerne bare så godt.. og jeg kan jo godt li’ at bruge de ting som er fremavlet lokalt..

Vivi.. som da osse tog en kop øl til…

4 kommentarer:

Merete sagde ...

Jeg elsker også kartofler på denne måde. Kunne spise dem tit
Merete

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Merete.. ja det kunne jeg faktisk osse.. de var også super-gode.. Vivi

Stubbetufsa sagde ...

Flott bruk av lokal mat! Og så moro det er å finne fram gamle oppskrifter!

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Stubbetufsa.. ja, jeg kan bedst li' at bruge de lokale produkter.. men det er selvfølgelig ikke alt som kan fås lige om hjørnet.. men det som kan.. vil jeg da helst bruge.. det nedsætter vel også CO2 udslippet, hedder det ikke det, mon ?.. det kan vel også kaldes samvittighedsfuld brug at råvarerne, ikk !!! De gamle opskrifter er det Camilla Plum som står for.. som der står på bogen så er det "mad til dem der ved alt om wok og pasta, men savner mormors gryder".. og det er jo da sandt nok...