onsdag den 15. april 2009

Påskens loppe-fund

IMG_4400 Flere har sendt mig mails og spurgt om der kom noget med hjem fra de loppemarkeder som blev besøgt i påsken - de kender vist til mit samle-gen -  og jo, lidt kom der da med hjem...Blandt andet de 2 glas med Sikker Hansens cirkel-kaffe pige.. glassene er ikke gamle, det tror jeg ihvertfald ikke, men det er også fuldstændig ligegyldigt... de er rigtig søde.. den lille skål kom med fordi den er så dejligt farve-strålende så man bliver helt glad af at se på den.. det er en typisk turist-ting fra Gran Canaria ... det filtede får måtte selvsagt også med hjem... for det er rigtig fint udført.. det hele er placeret på en metal-hylde.. som efter sigende skulle være fremstillet i Christiania's Qsmedie ... og hylden er ganske rustik.. og derudover er jeg blevet den lykkelige ejer af en Tupperware kande som kan stå i lågen i køleskabet + 11 nøglehuller, en nærmest antik træ-lineal fra dengang Ærøskøbing kun havde 2 numre i telefonnummeret + 2 stk bødenåle til at bøde fiskegarn med...de sidstnævnte er dog tiltænkt en anden skæbne.. jeg skal ikke bøde garn... og så er der alt det som fik lov at blive stående.. nå, ja.. 3 stk Anders And og en plade fra "His Master's Voice"  med Dinah Shore kom da osse lige med.... måske pladen ender som en skål...IMG_4444

                    Vivi

7 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Det er da fine fund du har fået med hjem fra påskens loppemarkeder.
Jeg blev forelsket i en dukkeseng, men jeg styret mig, smider ud hver dag for at kunne være her..
Er du hjemme på sjælland igen..

Vivi Aggergaard sagde ...

jaaa.. øv bøv.. tiden går med møder som åbenbart ikke fører til noget lige nu og så en masse andet...

Kari Aspenes sagde ...

Jeg er også svak for loppemarked. Klarer som regel ikke å komme hjem tomhendt :-)

Kan det være en grunn til at mitt bekreftelsesord er mismood ... neeeei, forkjølelsen er jo nesten over ;-)

Vivi Aggergaard sagde ...

ja der ligner vi hinanden ret meget Kari.. hehe..

Stubbetufsa sagde ...

Loppemarkeder er en fryd også for meg! Du gjør mye forskjellig, som gjenspeiler seg i din blogg (har kikket i den)! Du har mange fine bilder! Jeg var i Danmark sammen med mann, datter og hennes familie i sommer. Vi bodde i Ribe, den gamle by!
Jeg ble litt overrasket da jeg så at du følger meg, for jeg har ikke vært inne på din side før. Jeg må sette deg på min bloggliste, for jeg vil se hva du finner på!

mormonsen sagde ...

Kjære fru Aggergaard!
Hvilken herlig blogg du har, og vhilket godt loppemarked-gen! Jeg har hatt gleden av å besøke loppemarkeder i København ved et par anledninger, og har gjort noen av mine beste funn der! Noe jeg også har blogget litt om, selv om det har blitt i ettertid, da jeg foreløpig er for novise å regne i bologgverdenene. Men en veteran på loppis!

Vivi Aggergaard sagde ...

Tusind tak for ordene til både Stubbetufsa og mormonsen.. fint at se at vi har mange ens interesser .. jeg følger også Stubbetufsa's blog - (mormonsen's kan jeg ikke finde - har du en blog?) for at se hvad du nu kan finde på at berige blogverdenen med..
Venlig hilsen Vivi