søndag den 8. april 2012

påskelørdag på Ærø

tilbragte vi på Bjerget ud for Ærøskøbing. Da vi kørte hjemmefra var det snevejr og en strid hundekold blæst og lysten til at sætte sig på stranden og koge æg var meget meget lille.

Der var bare få personer at se ved badehusene og kun de allermest seje sad i læ bag hybenbuskene iført diverse campinghabitter, lag på lag tøj og store varme termo-kedeldragter og de varmede både sig selv og æggene over bålet. Vi endte på Bjerget hvor vi rendte ind i en flok herlige Ærø-boere og gæster på øen som både havde bål og masser af øl og pølser og ikke mindst læ for den stride vind – der var endda lovning om solskin lige om snart.

DSC01187

Og snart så der da også sådan her ud – og så sad vi i læ og med en skøn udsigt over mod Ærøskøbing og færgen som da nåede at komme et par gange mens vi sad der. Rundt omkring os kunne vi høre at befolkningstallet ved badehusene og de unge længere ud på bjerget var blevet mangedobblet. Og der kom en gruppe med et par fyldte kurve og en gryde under armen derhen hvor vi sad og så blev der ellers kokkeret en suppe fra bunden – og som den smagte skønt da den efter adskillige timer var færdig – hatten af for det fine initiativ.

DSC01186

Selv den lokale blå Hjem-is bil kom kørende og fristede os svage sjæle og vi spiste  allesammen dejlige vaffelis der i solen. Ind imellem røg der lige en pølse ned også og den blev skyllet ned med både påske- og julebryg med mere ;O) . Vi kørte hjem da det begyndte at blive lidt koldere – næsen var smukt rød, kinderne ligeså og æg fik vi ikke kogt nogen af – men det var alletiders dag der i solen og i godt selskab.

Måske når vi at koge et par æg næste år .. hehe.

2 kommentarer:

Helle Mikkelsen sagde ...

Det lyder som en skøøøøn tur trods vejr og vind ikke lige var det bedste ;o)

Vivi Aggergaard sagde ...

jamen det var det skam også, Helle - da vi til sidst fandt læ og godt selskab var det hele godt ;O)