søndag den 6. december 2009

Det er da vist snart jul…

Julen er ved at snige sig ind på os… siden sidst har vi været til et par hyggelige fødselsdage.. Svigerfar ønskede forsinket tillykke med min føs’dag med en stoor julestjerne og min far gav os hver især en skrabekalender + jeg fik nogle flotte perler..  

IMG_5246IMG_5245

Igår var vi til julefrokost på Vindeballe kro og mobilos tog dette ikke særligt gode billede..

Billede102

Salen på kroen var dækket op og vi sad som sild i en tønde  og kiggede på dem der sad overfor.. musikken sørgede for at enhver samtale var totalt umulig… maden smagte udmærket.. og jeg er glad for at ingen fingre kom i klemme mellem armlænene når vi skulle sætte os igen efter at have hentet mad i buffetten.. jeg sad på et tidspunkt og drømte om culottesteg andetsteds… ;O)

Lige inden vi skulle køre til julefrokost dukkede drille-nissen frem og mørklagde kælderen …IMG_5241 - så Ivan fik et dejligt kort bad i mørke.. han havde ikke tid til at finde ud af hvorfor strømmen pludselig forsvandt., men han er nået til den konklusion at det må være “noget” maskinelt i garagen..

Idag er det som bekendt 2 søndag i advent og gaverne fra de 2 lækre ø-sild ses her…  IMG_5244

Fra kragnæs-silden er der det sødeste billede og fra søb’silden den hvide engel med lammet i favnen.. så heldig er man når man bytter gaver med de dejligste veninder…

Advent.. ja vi har altså ikke en ordinær adventskrans af gran, bånd, kugler og alting.. og den er først blevet kreeret idag.. der er jo læææænge til jul endnu.. 

IMG_5248

Adventslysene er 4 forskellige lys fra Vesterballegård her i Dunkær.. de står i noget salt, og så er der drysset nelliker, kardemommekapsler og kanel i stykker og i stænger på.. + der er lidt rosmarin og en kristtjørn på…

Kong Frost har været på besøg IMG_5215og i haven var der

dette smukke syn.. du kan se flere billeder  HER 

Ugen har også budt på andet end bare fødselsdage med familietamtam og  jul og hygge.. men det er en helt anden historie..  glædelig 2 søndag i advent…

2 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Som julefryden breder sig over det svinget i Dunkær..
Den ser rigtigt fin ud din advents dekoration..

Ja.. her var der god plads omkring bordet..

Vivi Aggergaard sagde ...

Tak Mette... ja den er ikke så brændbar som en med en masse gran... har en kronisk skræk for advents-kranse-brande... det er afprøvet 1 gang og var ikke nogen god oplevelse..
Ang. pladsen om bordet.. så havde det helt sikkert været rigtig rigtig hyggeligt.. og meget bedre...