søndag den 6. september 2009

…Oh, what a day…… ;O))

I fredags drog Mette Lykke og jeg af øen.. målet var Odense..  et lagersalg, en garnbutik og søstrene Grene.. der skulle vi bare hen.. og shoppe igennem.. en hurtig-bil (taxa/taxi) kørte os til Havnegade 100 i Odense.. der var lagersalg i RICE .. og der var horder af handlelystne damer/piger/kvinder i alle aldre.. og bare et par få mænd med fortvivlede øjne…IMG_4959 Vi rendte ind i Lone fra Lavendelstrik med et “ jamen er det ikke ???  “.. jo jo.. Vi fik handlet og hun tog os med tilbage til Odense centrum..

Vel inde i byen igen fandt vi Tante Grøn.. og der kom både en lavendelranke i plastic, Norogarn og Zauberball strømpegarn og andet.... det er en rigtig fin butik.. jeg forstår slet ikke at den ikke ligger på Ærø… det er nok noget med kundegrundlaget….. Søstrene Grene var sidste mål.. og der blev da godt nok købt effekter i stor stil.. så vi slæbte godt – nogen mere end andre - ..Lone satte os af ved banegården og vi tog toget mod Svendborg.. det var rigtig godt at møde Lone.. og være sammen med hende et par timer.. .Tak for dejligt selskab, Lone….. og også tak til Mette. …….Det var dæleme en rigtig fin, sjov og festlig dag..

Vivi

4 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Åh ja Vivi det var en skøn dag, selvom den var travl, var vi gode til at bevare roen..
Det var en mindrig dag, og jeg er stadig lidt høj..

Vivi Aggergaard sagde ...

Osse her, du... selv der i regnvejret var det rigtig godt.. og det var jo også sundt for håret, ikk !!!

Sølvis blog sagde ...

Det høres ut som en kjempefin shoppiong-runde. Selv hadde jeg ikek hørt om Rice før nå på torsdag.Jeg fant en butikk på Røros som hadde noen av varene. det blir nok flere besøk der etter hvert.

Vivi Aggergaard sagde ...

Ja Sølvi.. det var bare så fint.. trods regnvejret.. jeg havde heller aldrig hørt om Rice før Mette fortalte om det.. havde vi haft pensionist-racere med så havde vi shoppet totalt igennem.. men jeg synes at vi gjorde det aldeles udmærket.. der kom da godt nok mange forskellige ting med hjem.. og så var det så ovenud hyggeligt.. Det var en dejlig dag i rigtig godt selskab.. og så mødte vi jo Lone.. og det var superdejligt.. tænk hvad en indkøbstur kan føre til... hehe