fredag den 24. juli 2009

Der er da godt nok knald på Ærø….

IMG_4797

Uden at sige for meget kan man godt sige at “der er godt nok knald på Ærø”… syndfloden kom lige forbi.. Regnvejr, hagl og lyn ligesom i Anders And .. vandet piskede ned i kælderen fra markstykket bagved garagen og lidt fra taget også -  vandet blev også presset tilbage igen af trykket ude fra vejen.. vi er blevet fortalt at alle afløb fra regnvandet er lukket af fra det normale afløbs-system.. hvor genialt er det lige !!!!

Se det ved regnvandet så ikke.. og derfor render det hen hvor det er muligt. altså nedad... idag var det så vores kælder, hvor adskillige fyldte spande med vand blev opsuget af husets samlede beholdning af gulvklude.. og nogle flittige hænder…

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Øv, der er næsten ikke noget værre end vand i kælderen. Heldigt, at I lige var i nærheden. Jeg håber ikke, at dit garn tog/tager skade.

Bambi72 sagde ...

Aiiii det er godt nok træls :-(

Vivi Aggergaard sagde ...

næ det er noget shit... og træls.. det er lige ordene...
Garnet er der ikke sket noget med.. dels kom vandet "i den anden ende" af kælderen.. og så er det jo i bokse.. og selvfølgelig sat der hvor der aldrig har været vand.. rummet er iøvrigt udnævnt til box-rum .. ligesom i bankerne... uden yderligere sammenligning..

Mette Lykke sagde ...

Godt garnet ikke blev vandskadet..
Ja det var en ordenlig skylle regne dag vi havde.. Jeg havde selvføgelig lige hængt tøj ud..