onsdag den 11. marts 2009

Barbie og Ken...genforenet

IMG_4313

Se hvad der kom frem fra gemmerne.. Ken gemte sig i et skab.. så nu er han sprunget ud... iført det tøj han blev købt i... man må sige han trænger til en kold afvaskning... og nej.. der er ikke noget "dernede"... Ken fik jeg af min farmor dengang jeg var en sød lille pige....Barbie dukkede lettere forpustet op fra en kasse.. splitterfornøjet.. og da der jo ikke er noget porno-noget her på siden, så er hun blevet iført/rullet ind i en guld-agraman og så et stykke sejlgarn til bælte..og i mellemtiden er hun blevet 50 år og and her tits står stadigvæk lige ud luften.....hvor er det uretfærdigt...   de er da begge to meget søde.. gad vide hvor så mappen med alle opskrifterne og mønstrene til tøj til dem er henne.. ??? Og hvad har de så egentlig lavet siden de blev leget med...?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

de har sovet tornerosesøvn...Min barbie gik desværre helt i stykker og er slet ikke mere :-)
Pas godt på dine :-)

Vivi Aggergaard sagde ...

jamen det gør jeg sådan set osse.. i og med at de ikke lige har været til stede i et ukendt antal år.. så er de heller ikke blevet brugt/leget med...
det var synd med din barbie...

nettie sagde ...

Jeg er enig i den del med at det er uretfærdigt. Jeg har aldrig ejet en "rigtig" Barbie dukke og legede ikke meget med de erstatninger jeg fik istedet - nææææ, gi' mig en or'n'li Matchbox bil, det ved man da hva' er ;O)