onsdag den 14. januar 2009

Bunker her og bunker der..

IMG_3951s IMG_3950s

Når jeg nu betragter disse bunker som befinder sig på den hjemlige matrikel kommer jeg til at tænke på en af mine tidligere kolleger som hjalp mig til rette på min dengang nye arbejdsplads for et par år siden... Jeg skulle gøre en masse kontorer og klasselokaler rene. Bunkerne af private ting og arbejdsrelaterede artikler der befandt sig lænet op ad vægge, bag døre, i hvert et ledigt hjørne, på borde, i vindueskarme og sågar midt på gulvet.. osv osv.. var helt utrolige..  og jo.. der var masser af reoler...  Min søde kollega sagde at vi jo ikke skulle rydde op efter de andre søde kolleger.. men derimod gøre rent på de tilgængelige flader..  hvis folk tænkte tænkte sig lidt om, satte de ikke deres ting på det først tilgængelige og letteste sted til stor gene for de som skal rengøre gulve, borde og deslige... og i øvrigt burde folk jo være så voksne at det kunne de nok finde ud af..  det var hvad min tidligere søde kollega sagde til mig.. og egentlig synes jeg hun har/havde da så evig ret...og mine egne bunker.. tjah... de vokser vist også bare helt umærkeligt..         Vivi

5 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Uha da.. jeg er lige kommet tilbunds i mine bjerge og bunker..
Og jeg siger dig det gjorde godt, og gav ny energi, lige hvad jeg trængte til. :-)))

Bambi72 sagde ...

Uha uha.... Hvor er det skønt at se at jeg ikke er den eneste der har bunker her og der....

annestuds sagde ...

Kære Vivi
Ak-ja - det kender jeg kun alt for godt :-)
Kærlig hilsen
Anne

Unknown sagde ...

Ja, vis mig lige den håndarbejdsinteresserede, der IKKE har bunker liggende nogen steder!! Jeg tror simpelthen ikke på, det er muligt at undgå. Jeg har ikke tal på mine bunker og agter iøvrigt heller ikke at få det. Jeg prøver gang på gang at rydde op; men der ER bare ikke plads til, det hele kan ligge sirligt og pænt i reoler og på hylder. Så jeg fortsætter med at "bunke sammen".

Rigtig god weekend, Vivi.

Knus Karin

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej allesammen... bunker er nok noget man må leve med.. det er helt rigtigt... og her hos mig holder en oprydning ikke ret længe.. så bunker det sig igen..
Men et er hvad vi har hjemme hos os selv.. det bestemmer vi selv.. men i arbejdslivet - hvor man så end er henne - kunne vi vist godt allesammen.. jeg selv inklusive - tænke mere på hvor vi sætter/lægger alt vores pik pak..
Tak for kommentarerne..
KH Vivi