søndag den 14. september 2008

De små firkanter .... ??????

Flere har spurgt til de små firkanter øverst bag teksten i beskrivelsen på min blog... hvad er det?.. Jo, det er min Dear Jane quilt .. flere billeder kan ses ude i højre side af bloggen ved at klikke på billedet under teksten Min Dear Jane Quilt.. Dear Jane kan man læse om her på Dear Jane Quilts .... og man kan også læse en artikel som jeg blev bedt om at skrive til Fyldepennen.dk hvor jeg beretter om min Dear Jane ( DJ ) ... artiklen er 7-8 år nu og hedder "Dear Jane, Internet og Venskaber" og linksene virker ikke mere.. men historien er god... og jeg var endnu ugift... Min DJ blev startet i år 2000... et fandens år på privatfronten som jeg gerne havde været foruden.... De små blokke og venskaberne omkring det at sy dem var med til at få tankerne andre steder hen ... rigtig mange dejlige og skønne venskaber blev startet og styrket ... Min DJ kalder jeg "Between Friends".. det er vist ikke grammatisk korrekt.. men det kan jeg ikke tage mig af.... på de tider der i år 2000 og frem var det lige det jeg var... blandt venner... Om min DJ er færdig??.. ehm.. eh. nej det er den ikke.. den mangler bare at få quiltet de 3 nederste rækker og så skal der en kant på... og det burde ikke tage så lang tid... vel...

2 kommentarer:

Kari Aspenes sagde ...

Du er i godt selskap ;-)
Jeg begynte på min "Lady in red" i 2001. Etter litt gode vibrasjoner fra en venninne tok jeg fatt igjen og sydde 8 trekanter i forrige uke. Nå gjenstår det bare 2 trekanter og 2 hjørner.
Heldigvis har jeg sydd sammen underveis.

Quiltingen snakker vi ikke om...

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Kari..
Jeg ved det ;O))... glæder mig til at se din flotte røde DJ færdig en skønne dag.. vi så den jo i 2003 og den er bare så flot..
Flot at du er igang igen.. kunne jeg bare sige det samme... men det er mest strikningen som frister i denne tid...
Quiltingen.. det er faktisk ret hyggeligt at sidde med.. omend det jo selvfølgelig er en stor quilt...
Knus fra Vivi