søndag den 27. juli 2008

Uhyggelige billeder af Morris...

Her kan det ses hvor Morris blev ramt af den bagfra meget hurtigtkørende bil..Hele bagagerummet eksisterer ligesom ikke... det hvide der står der er tagbagagebæreren som blev samlet op på broen et sted..

Og set fra den anden side.. skærmene er gået helt fra hinanden og hjulenes fælge er en del ude af den rigtige facon - bagtøjet sidder heller ikke hvor det skal...

Morris's højre dør passer overhovedet ikke i dørhullet mere.. forskærmen og kofangeren har haft tæt kontakt med rækværket oppe på højbroen og et visitkort i form af blå maling er sat på rækværket - ligesom vejen har (stadig - vi så det idag) tyyydelige dækspor...og bilerne på broen.. ja de kører sq stadig lige sindsygt stærkt... SÅ SÆT DOG FOR H...... FARTEN NED.

Flere har spurgt til forsikringen og en taksator.. og det kan jeg ikke svare på endnu.. vi har intet hørt fra nogen som helst - endnu...

Grunden til at disse billeder er lagt på bloggen og på webshoten er at der er en del som har spurgt til hvordan den lille bil mon ser ud efter påkørslen... og det vil jeg selvfølgelig gerne vise - selvom det er triste billeder, ihvertfald for mig som var så glad for min lille bil... iøvrigt har vi så også fået at vide at den anden bil var stjålet... jamen er det ikke fantastisk... !!!!

5 kommentarer:

Siffe sagde ...

uha ja det er da uhyggelige billeder ! endnu engang GODT du ikke kom mere til! Slemt er det da.
KH Siffe

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Siffe.. ja slemt ser det ud.. billederne bliver vist fordi der er faktisk en hel del af bloggens læsere.. orv det lød godt - som gerne ville se den lille stakkels bil... men egentlig synes jeg ikke at det er det mest spændende at vise frem.. jeg selv slap jo nådigt kan man sige..
kh Vivi

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Hvor er det godt der ikke skete DIG noget.
Du får sikkert en anden lille sød bil ...eller måske kan den her repareres

Knus Ingrid
Samsø

Kari Aspenes sagde ...

Avpass farten etter forholdene er det noe som heter. Det er ingenting som heter at man skal skakkjøre en søt liten Morris.

God bedring til dere begge!

Klem fra Kari

Vivi Aggergaard sagde ...

Her i DK siger vi.. og det står også i færdselsloven at man skal køre efter forholdene.. det glemmer mange fordi alle vil frem så hurtigt som muligt..
Selv tvivler jeg på at Morris bliver bil igen.. ja så skal den skæres over, det forreste ser ikke ud til at have taget særlig skade.. udover skærm og kofangeren.. men det er ikke til at se endnu..
Vi kigger da efter en anden lille bil..
Tak for kommentarerne Ingrid og Kari..
Knus Vivi