Her i Slagelse er vi gået helt agurk.. disse 2 lækre agurker har jeg fået af min kollega på jobbet...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgonE4pv9Q2_nP23YzwIDsdXVWGXgxCdW5Zz__rbh2WvHPxRYgGmjPwUtIFt2FwNGVieWlUuMl_KNVNgh5uKICAuvla1A5mOqZra0Y46KyTof-yQYNFPouQr62NCJS-XcqH7LZnJUDn0aI/s200/agurk2.jpg)
Den store vejer 1.5 kg - den lille er "bare" en normal agurk...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUWGqWHBvyRMeatu9ne5cYjcRHiOWZw0EUtJ2ujTEe7PffEw32CP-9tCUfsyDWIJwuGPjzteSoWzmIerJQfiskgk6N4zuBiaTzREPLBRT0ksBmk4CMkYiFl6qba7FTP_q-MNkSizAZ26s/s200/agurk1.jpg)
Agurkerne bliver skrællet, revet og blandet med god olivenolie, citron, salt og hvidløg i pæn mængde + selvfølgelig den græske youghurt.. før i tiden blev youghurten sat til afdrypning i et kaffefilter - men i dag bruger vi den græske youghurt fordi den smager ligeså godt og så er det lidt nemmere..
Det blev til en pæn skål Tzaziki og 3 svingende glas agurke"juice" ... Mums
1 kommentar:
Hej Vivi,
fortæl lige hvordan du laver den interessante kant om agurkebillederne? det ser så fint ud..
Hilsen Kathe Lewis
Send en kommentar