lørdag den 4. juni 2011

Tuk-Tuk i Ærøskøbing

Vi har idag været til Tuk-tuk træf i Ærøskøbing. For 2 gang har der været internationalt Piaggio Ape Træf på Ærø. Du kan læse mere om træffet HER. 1941984 (1)

Køretøjerne er 3’hjulede – nogle har et rat og andre har knallertstyr – langt de fleste er pyntet med både små lykkedyr og kærlighedserklæringer og sjove badges. Og tro det eller ej, men førerhusene indeholder et sæde til 2 personer – så det er med ikke at være for bredrøvet … øh for bred nedenom. Hvis du har lyst kan du se flere tuk-tuk’er HER– herved kommer du hen til mit webshot-album som indeholder 3.012 billeder – og den opmærksomme læser – hvis de altså findes – vil opdage at der NYE billeder – heriblandt 105 billeder fra Paris og 72 billeder fra Læsø.

Vi har haft 4 dage i Paris og 3 dage på Læsø – det var hårdt at være turist i storbyen, men samtidig meget spændende også – og så boede vi i verdens mindste hotelværelse. Modsætningen oplevede vi så på Læsø hvor vi boede i det fineste Bed & Breakfast med den allersødeste værtinde og med skøn skøn morgenmad i orangeriet.

Paris bød på bl.a. Eiffeltårnet – skal man jo se – i det mindste nedefra – Louvre – udefra altså – Concordepladsen, Bastillepladsen, loppemarked, Triumfbuen, Notre Dame med messe og det hele – så nu er vi sikkert tilgivet – eller har fået syndsforladelse eller hvad det nu hedder i de kredse – metro’en kørte os rundt og vi kom på grin med svindlerne som forsøgte at sælge os en guldring – men vi hoppede squtte på den – de tog det med et stort grin og sagde noget med at ta’ en chance….

Læsø bød på ro og fred og skøn natur. Vi besøgte både Læsø Uldstue, Læsø Museum, Saltsyderiet, skønne strande, hvor der lå både noget meget bredt tang, store konkylier/sneglehuse og laaaange knivmuslinger – og køer på græs – køerne sprang vi over i Paris, fordi de var alt for lange – fik du den? - noget rav fandt vi ikke selvom vi gjorde forsøg på det. Læsø var stort set flad og må være perfekt som cykel-ø .. der var endog masser af cykelstier – noget vi godt kunne bruge meget mere af her på Ærø.

Det er hvad der er sket her på det sidste.

Vivi

6 kommentarer:

Lene Zaar sagde ...

Du er jo ved at udvikle dig til en hel globetrotter, siden du/I er flyttet til Ærø..... Glæder mig allerede til at finde ud af, hvor næste rejse går hen.

Fynpige sagde ...

Hej Vivi. Lyder som en rigtig dejlig tur i har været ude på !! Så dejligt !
Kh Lene

Mr.White sagde ...

Hej
Sikke nogle fine fotos fra vores træf :-)

Men desværre virker linket til træfsiden ikke længer, her er det nye :
http://trehjul.dk/3h/index.php/om-ape-pa-aero-traeffene/ape-pa-aero-2011.html

Mvh peter

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Peter..
Tak for kommentaren - nu er linket rettet ..

Det er nogle fine og sjove køretøjer.

MvH Vivi

Mr.White sagde ...

Tak tak, ja det er nogle dejlige køretøjer, og Ærø er et dejligt sted, så vi kommer igen næste år ;-)

Vivi Aggergaard sagde ...

Jamen det er kun dejligt - I skal være så hjertelig velkomne, står det til mig ..

Det er ihvertfald nogle seværdige køretøjer.

MvH Vivi