fredag den 22. oktober 2010

NemID.. let !!! haa ha.. der bandes her….

Det sku’ være så let…

MEN DET ER DET FANME IKK’ !

Da NemId kom på gaden bestilte jeg den et stykke tid efter starten – for det var jo ganske fikst at man kan gå på hvilken som helst computer for gå på e-boks eller betale sine regninger eller andet som kræver en sikker adgang …

NemID var let at installere og det funkede sq .. no problems der !!!! nå ja, ens banker var jo selvfølgelig ikke på den med NemId lige fra starten – så let skal det trods alt heller ikke være…

Men i uge 42 eller deromkring skulle det være ganske vist.. ifølge mine bankers hjemmesider …

Forinden uge 42 kom et brev med en midlertidig adgangskode – som jo samtidig pr. automatik spærrede den NemID som var så velfungerende… så kan man sq da godt bande lidt/meget

2 gange har jeg forsøgt at logge mig på NemId – men det kunne jeg da ikke, for den var spærret…og det var før jeg fik det brev med den nye midlertidige adgangskode og før at jeg overhovedet vidste den var på vej….  satans, tænkte jeg, for det fungerede altså rigtig godt..

Egentlig går jeg et stykke tid og venter på et brev med et nyt nøglekort og der sker ikke en dyt ..

Derfor får jeg den lyse idé at ringe til NemId.. hvilket godt  kan tage sin tid… langt om længe kommer der en i røret og personen der siger at jeg skal logge på  NemID og gå til selvbetjening – og det er jo let nok – og så skal jeg bruge det nr fra et brev jeg fik for lææænge siden der starter med xxx – tø hø – siger jeg bare.. hvilket brev ? det er sq da forlist for længe siden – nå, jeg fik det nummer der stod i brevet efter at have oplyst mit personnummer, seføli -  og så skal jeg bare bruge koden fra brevet som jo bare ligger og venter på at blive anvendt..

OG DET GØR JEG SÅ IDAG… og hvad fik jeg ud af det… det kan du se her:

2010-10-22_1232_nemid.png

Og jeg ringer jo straks til supporten – og der kan de godt se at den er spærret, for nu har jeg jo brugt de 3 skud i bøssen på den kode.. de første skud er fra 2 forsøg på min tidligere ellers så velfungerende NemID

På mit spørgsmål om hvornår jeg så kan forvente at få en ny kode til min NemID.. ja, der vil nok gå lidt mere end en uge… jamen det er SÅ flot… en uge !!!!, min bare r..    -  så nu venter jeg bare på at få en ny midlertidig adgangskode…og så satser jeg på at få gang i min NemID igen..

I mellemtiden bruger jeg da bare min digitale signatur – FOR DEN VIRKER  SMUKT…endnu… det er vel bare til et eller andet kvikt hoved finder på at besværliggøre den osse…

Hold kæft hvor jeg ikke gider sådan noget her..

Iøvrigt punker min far mig, fordi jeg ikke skriver flere indlæg så han kan følge med i vores gøren og laden her på Ærø – men helt ærligt.. hvem gider læse om arbejdsprøvningen som tog AL min energi i lang tid, (det er først nu jeg er på vej ovenpå igen – 5 uger efter at den blev stoppet), …om smerterne som er konstante HELE tiden, …om mavekneb og medicin-bivirkninger på både krop og sjæl og sår der næsten ikke vil hele, ..om smilet og den platte bizarre sorte humor som bare er facade og som dækker over at jeg kunne skrige pga de førnævnte smerter,   ….om hvornår vi ved noget fra jobcenter om hvad de har tænkt sig med mig, …om huset i Slagelse, som bruger de penge vi har og som står til salg, …om min snarlige halvrunde fødselsdag, som jeg ærligt talt ikke orker at afholde, for energien til at arrangere og gøre ved er der simpelthen ikke. – og så er der jo også uvisheden om fremtiden ….og hvad har vi i det hele taget af penge til det… vi udsætter min store dag, gør vi – til foråret, tror vi nok…..

Alt det bare fordi.. den idiot der på broen…. hold kæft jeg er sur og ked lige nu….

7 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Åååh hvor jeg forstår dig!! Nem ---rend mig.
Ked af at du er i en dal lige nu - husk, kære Vivi - det vender altid på et tidspunkt!! kram (men godt at høre fra dig, siger jeg nu alligevel)

Lene Zaar sagde ...

Kære Vivi,
Vi er bestemt mange, der ønsker indlæg på bloggen flere gange om ugen, men mange af os ved jo også godt, at du ikke orker det. Din far kan da bare kontakte dig, hvis der er noget, han gerne vil vide........ En anden en venter bare tålmodigt - og ønsker dig alt held og lykke.

Fynpige sagde ...

Hej Vivi Pige....op på hesten igen...du kan godt...og DU SKAL ! Sku fanden da også !! Lad ikke sådan en gang Pc-lo.. ødelægge den sidste energi du har tilbage.....!!! Lort og lagkage...den fødselsdag skal nok gå...du har søde venner derovre på øen....men pas på dig selv !! Hører du !! *smil*
Kh Lene

Sølvis blog sagde ...

Det høres ut som nemid er det samme som bankid her i landet, og ja - jeg har vært der. opprettet min for godt over 1 år siden, og har siden det bare hatt trøbbel. Etter to timer i banken fikk de ordnet det, og jeg gikk glad og førnøyd hjem, bare for å oppdage at jeg ikke kom inn igjen. Så spørs det da neste gang jeg har bruk for den om den fungerer eller ikke. Men nemt - nei det er det da sannelig ikke.

SyXperten sagde ...

Hej søde Vivi.
Åhhhhh hvor gør det ondt at høre hvordan du har det, jeg håber virkelig det bliver bedre.
Det er ligesom om jeg bliver ført nogle år tilbage på et splitsekund...
Jeg er altid klar til at ligge øre og skulder til hvis du har brug for det, nogen gange er det rart at snakke med nogen der ved hvordan det er :-((
Jeg kom ellers bare lige her forbi fordi jeg ville invitere dig til sycafe og fortælle dig om min/vores blog for foretningen.
Du kan se med her:
syxperten.blogspot.com
1000 knus og en masse tanker fra mig. Susan.

Vivi Aggergaard sagde ...

Kære allesammen .. tak .. 1000 tak for jeres søde ord.. ja jeg må op på hesten igen.. om snart.. det er vist ikke lige nu..

knus til alle jer søde piger...
Vivi

Ann sagde ...

Hej søde,
Du må altså ikke skrive den slags, vel!
Mit blodtryk stiger helt vildt, og jeg får knuder i maven af raseri over skrankeriet. Og når du så slutter med at minde mig om det kommunale skrankeri, bliver det da helt eksplosivt. Alle de millioner af gange, hvor jeg har oplevet noget lignende hobes op og truer med at få mig til at skrige.
MEN, når jeg så læser, at du nu har fået en kommunal pause og lamgsomt, langsomt er ved at falde til ro igen, så ryger mundvigene op igen og blodtrykket falder til ro.
Dejligt at høre og vide.
Håber, der snart bliver en tilfredsstillende løsning, der rækker mere end uger/måneder ud i fremtiden.
Hils Farmand og sig til ham, at jeg er enig, men kender jo betingelserne, så vi må jo ta det, vi kan få herude i cyberspace ;-)
Knus fra Hobro