mandag den 11. januar 2010

…Goddag, vi ringer fra..

Kender du situationen, du tager telefonen og det lyder…

"Goddag, det er fra Gallup..."

Gallup-folkene ringer på de mest irriterende tidspunkter -  i disse måneder er jeg åbenbart “så heldig” at stå på listen over dem der skal ringes til.. og det skal jeg da love for at Gallup gør.. og jeg ved godt at det er nogens arbejde og alt det der.. men jeg har svaret på alt muligt mærkeligt utallige gange… og jeg gider sq ikke mere.. og for lidt siden fortalte jeg den sikkert flinke person som fik den utaknemmelige tjans at ringe til mig at nu gider jeg faneme ikke svare på flere spørgsmål… “jamen vi kan da ringe igen om 2 måneder”.. her trækker jeg vejret helt ned i maven´og lader de virkelig slemme og grumme bandeord blive dernede….vi prøver lige igen… “er du sød at slette mig fra din liste og ringe til en anden.. tak for det.. farvel”…

Så nu er jeg sikkert en sur kælling…og det der er værre, men jeg er sq ligeglad…  

Gallups side står der at:  “TNS Gallup kontakter hver dag mere end 2000 danskere enten i deres hjem, på gaden eller på jobbet. De svar du giver, er det råstof vores analyser er baseret på - og det er vi taknemmelige for.”

Og det er fint og flot.. bare jeg slipper, jeg har svaret tidligere på det mest utrolige.. prøv at ringe til nogen andre.. så nu er det måske din tur til at høre: "Goddag, det er fra Gallup..."   P.S. på telefonen stod der “””privat nummer ringer”” så du kan jo lade være med at svare…

Vivi

 

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vivi...du skal have fat i en Robinson liste...den får du fra kommunekontoret...udfyld den og send den retur...alle disse firmaer der ringer op, skal downloade en sådan liste jævnligt...og man er fri for disse opkald..

Der bliver så stille i den anden ende af røret , når man siger, at de nok lige skal have fat på den nyeste Robinson liste...

Det virker for en stund...god fornøjelse

Vivi Aggergaard sagde ...

Ih altså Anne.. 1000 tak... det vil jeg straks gøre... og tak for tippet.. kh Vivi

Anonym sagde ...

Der er mange, der har det som dig, og det skal respekteres.
Så er der sådan nogle som mig, der elsker at komme med sin uforgribelige mening, og derfor er jeg da også med i et fast Galluppanel.

John hader det, så når 'nogen' ringer og skal have fat i 'den, der sidst har haft fødselsdag', er det altid mig, der lige har fyldt år :-)
Det synes jeg så til gengæld er et tåbeligt udvælgelseskriterium...

Men er der noget, jeg afskyr, så er det de såkaldte phoners - jeg er bare SÅ træt af at blive tilbudt nye forsikringsudbydere eller Jyllandsposten.

Hilsen Ellen

Stubbetufsa sagde ...

Åhh, ja, og så alle de som gjerne vil at jeg skal bli med i deres bokklubb, eller gi penger til deres gode formål, eller som ikke selger noe: neida, de vil bare gi meg en gave`! Og da brøler jeg: Tror du jeg er dum??? Jeg skjønner jo at ingen vil gi meg en gave uten å få noe igjen for det!!!
Er det rart det blir magesår rundt om?
I Norge har selgerne klaget over at de får så mange sure svar. Jeg syns man skal være forskånet fra å bli plaget med alt dette på sin privattelefon!
Huff, jeg må stoppe før dette blir en bok...