torsdag den 10. september 2009

.. Ny-tilflytter møde på rådhuset..

 IMG_4973  Ærø’s borgmester Jørgen Otto Jørgensen fortæller lidt om øen m.m.  og vi fortæller hvor vi kommer fra og hvor vi bor nu – og det er en godt blandet flok som er nye ø-boere. ..Bosætningskonsulent Jytte Brinks fortæller om sit job og at vi bare skal bruge hende når vi har behov…

IMG_4976s

‘Tilflyttercafeen’ bød på lækker velsmagende lagkage og kaffe og snak ved mindre borde..Flere fra tilflytter-netværket var der for at svare på spørgsmål – jeg er også med i det netværk,, men havde valgt at være der som tilflytter.. iøvrigt var der grundlag for nye bekendtskaber her ved mødet..

IMG_4982 IMG_4983

På et bord lå der kuverter, en Ærø-kommune kuglepen og diverse foldere til os alle.. så nu kan vi hente 1 stk lagkage ved en af øen’s bagere, hvis vi husker at bestille..og Ærø Museum giver en husstandsbillet til et af museerne.. og begge dele skal yndlingsmanden og jeg nok få anvendt.. en årbog fra museet var der også .. indeholdende læsestof “til de mørke vinteraftner”..  alt i alt et par hyggelige timer hvor der kom nye til på den personlige liste over nye venner..

Vivi

3 kommentarer:

Kisser sagde ...

Det er simpelthen alle tiders ide for folk, der flytter til, for hvor mange kender man lige?

Fynpige sagde ...

Hejsa derovre på Ærø ! Nu har jeg ledt efter blogger fra fyn, men fandt ved et tilfælde en fra Ærø. Og nu vælter det jo frem med spændende bloggedamer fra nabolaget. Bor ved Svendborg !
Håber virkelig at du kan få jobcentret til at vente med den samtale (er alligevel røvkedeligt) og så afgang til Egeskov !!

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Kisser.. ja det er rigtig godt.. og der kom ihvertfald flere dejlige mennesker på listen over "dem vi kender"...

Hej Fynpige.. Ja, vi er jo nogle stykker her henne på Ærø.. du kan se links til flere på min blog.. Jobcenteret.. hm.. der bliver samtale på onsdag.. og jeg er rigtig spændt på at se om vi kan finde ud noget interessant.. for jeg vil jo gerne den samtale.. det er bare tosset at det SKAL være lige den eneste dag i året hvor jeg så gerne ville noget andet.. men nu er det sådan og jeg er kommet ned på jorden igen.. at jeg så bander fælt i skægget er jo en hel anden snak... Egeskov må vente til næste år...
Hvor bor du ved Svendborg?.. der er måske basis for noget spændende, mener jeg...