søndag den 6. september 2009

Fint besøg….

IMG_4947c  IMG_4949c

IMG_4948c

Lige der hvor færgen kommer sejlende ind til Ærøskøbing ser der sådan ud som på billederne.. Øverste billede til højre viser “Bjerget”  - der ved træerne..  Vi har haft fint og dejligt besøg idag – helt fra nordsjælland kom de kørende – deres bil blev i Rudkøbing og vi hentede i Marstal..  stor gensynsglæde – og der på stranden indtog vi sandwich’er og drikkelse…Se himlen.. lyset skifter hele tiden ligesom vejret gør det.. 10 min før vi hentede gæster regnede det i stride strømme.. for derefter at klare op.. indtil næste byge..

IMG_4952cIMG_4954c Det var hesteinteresserede piger som blev helt vilde i vinden da de opdagede at der rendte Shetlandsheste/pony’er (har glemt hvad de kaldte de små heste) rundt der på marken ved Vestre Strandvej..

IMG_4958c

Ivan og landroveren ventede på at der blev kigget færdig på hestene.. og så skulle vi på gåtur i Ærøskøbings små idylliske gader med de toppede brosten.. turisterne er taget hjem så der var/er dejligt fredeligt.. men også lukket.. heldigvis havde pølsevognen på havnen da åben så vi kunne få en bette is… vores hus ville de søde gæster også se.. og snakken gik.. Nu er de taget med færgen hjem igen og de har en pose ærøbolcher og et pænt glas nylavet brombærmarmelade med i rygsækken.. Jeg tror de hyggede sig.. de gjorde vi ihvertfald..

Vivi

Ingen kommentarer: