mandag den 16. juni 2008

Masser af strikkehygge og minus :O( glas

Den forgangne weekend bød på masser af strikkehygge i Tisvildeleje.. med et strandbesøg og et kig på de kendtes huse som putter sig der bag forvildede forvoksede hække - men hvad gør det, når udsigten må være fantastisk på vandsiden ... vi besøgte en endnu ikke åbnet garnbutik som ifølge ejeren åbner i denne uge .... en stoooor is blev det til - Tisvilde Special - og et loppemarked - hvor denne madkasse fra svundne tider stod i en bod.. den bad om at komme med hjem... så nu bliver den fast madkasse i Morris - med små afstikkere til LandRoveren.. Madkassen er fra den tid hvor kødpølsemadderne med remoulade og stegte løg havde deres højtid... på markedet var der også honning - slynget samme morgen og en rigtig fin og velduftende buket blomster... Jordmodertasken der stod i en anden bod og som ville passe smukt til min lille bil.. den kaldtes tidligere også en jordmoderbil - blev stående ved sælgeren som mente at beløbet for tasken skulle være 300,- kr...
Jeg har været tilmeldt et glaskursus på en højskole - en uges kursus - hvor jeg virkelig kunne lære noget - og noget vi skal bruge på mit job fordi vi der vil starte hold med glas ...nu er jeg så afmeldt igen.. jeg havde sådan glædet mig til at lære det..min arbejdsplads mener at jeg skal bruge feriedage på kurset..og det synes jeg ikke at jeg skal... i ferien er jeg sammen med min yndlingsmand - og vi har forskellige planer... sådan er der så meget... men øv øv øv...

7 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej
Sidder og læser dit indlæg om den nye strikkebutik som skulle åbne i denne uge. Hvor mon denne strikkebutik lægger henne?
Jeg spørger da jeg bor i nærheden af Tisvildeleje

Merete

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Merete...
Den ligger i Hovedgaden 64 (tror jeg det var) i Tisvildeleje... næsten ved siden af bageren... hvis det siger dig noget..
Susanne Fogh - ejeren som er en vældig sød dame fortalte at hun ville åbne i denne uge.. men der manglede en del synes jeg .. så måske bliver det lidt senere ud fra min ringe bedømmelse...
Hilsen Vivi

Lene sagde ...

Hvor ærgeligt med det kursus. Heldigt, at du fandt ud af de skumle planer med brug af feriedage, før det var for sent. Hvor smålig må man være? Ja, jeg spørger bare.
KH Lene

Merete sagde ...

Hej Vivi
Tusind tak. Jeg må forbi en af de næste dage. Jeg bor kun 6 kilometer fra Tisvilde. Jeg har så sent som her til aften været på stranden med hunden.

Merete

Kari Aspenes sagde ...

Arbeidsgivere er en rase vi ikke vil menge oss med...
Kurs i ferien! Makan til tosk!

Det er spennende å følge med på strikkelivet ditt. Akkurat nå strikker jeg et teppe til Tornerose. "Babyen" til mitt skjønne barnebarn på 4 år :-)

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Kari....
He he.. som du dog kan sige det... men sandt nok...
Har du taget nogle billeder af dit tæppe til Tornerose "babyen"?...
Din blog bliver jo også fulgt herfra.. den er altid vældig interessant at skue...
Knus fra Vivi

Bente T sagde ...

ØVV hvor ærgerligt at det kursus ikke blev til noget.
At forlange at du skal bruge din ferie til at tage et kursus som du skal bruge i dit arbejde er da for meget!!
Jeg håber at de kommer på andre tanker så du kan få det glaskursus i arbejdstiden. Åhh jeg kan blive noget så skaldet af at høre sådan noget!!!
KH Bente T