søndag den 30. marts 2008

Super Karla igen igen..

Ja, her er den seneste udvikling i min Super Karla..
Ved strik-in i går hos Dorte B. i Snertinge kunne selvsamme Dorte overbevise mig om at der manglede nogle (en hel del) rækker i en af blokkene.. og det viser sig sandelig at Dorte havde rigtig meget ret i at blokken(e - der var 2 styks) var for små.. der er tale om blok nr. 6 og blok nr. 3.. umiddelbart synes jeg ikke at det var til at se med mine øjne.. men det var det altså..... såøh.. nu har jeg taget konsekvensen af det og simpelthen trævlet hele skidtet op igen.. og det gør jeg fordi så er der osse muligheden for at udskifte blok nr. 10 som jeg absolut ikke kan li'.. det er den der lange som dels har et grimt mønster og tilligemed osse er helt ude af proportioner ... og hvorfor strikke noget som ikke falder i smag i et iøvrigt smukt sjal.. ja det vil jo så vise sig om det bliver smukt.. men jeg tror det.. de andre blokke er fine nok.. Så på'en igen, søster Æblekind

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

godt...man kan altså også lige så godt få pillet op, for hvis ikke man gør det,bliver man jo ikke tilfreds med sit strikketøj senere hen ...god beslutning.

Jane sagde ...

Øv da, men når man først har opdaget fejl så er det ikke til at kigge forbi den, så det var nok det bedste at trævle op og starte forfra.

Helle Holst sagde ...

Been there done that:o) Dog ikke så drastisk som dig, men 10´eren faldt heller ikke i min smag, så nu laver jeg min egen fordeling af felter.

Kh. Helle